Bolton — Drukwerk, uniek als een vingerafdruk

Personalisering

Printing on demand is niet meer weg te denken uit de huidige drukkerswereld. Wie wacht er tegenwoordig nog drie weken tot de visitekaartjes klaar zijn? Niemand dus. Bij ons ook niet. De levertermijn voor drukwerk is met de komst van de printers die met drukkwaliteit printen, afgenomen tot soms niet meer dan een paar uur levertijd. Ook de mogelijkheden zijn enorm. Zo kan er per exemplaar gepersonaliseerd worden. Handig voor bijvoorbeeld passen of clubkaarten. Deze "clubcards" kunnen voorzien worden van alle gegevens van de eigenaar. Dus elke clubcard, ledenkaart of ledenpas is voorzien van unieke informatie.

Maar ook voor evenementen kan het de uitkomst bieden. Denkt U aan toegangskaarten, toegangspassen, uitnodigingskaarten, menukaarten. Ook hier kan elk exemplaar voorzien worden van unieke gegevens van de persoon waar het exemplaar voor bestemd is.

Denk hierbij vooral aan steeketiketten, hanglabels, sleufetiketten, fotokaarten, displays, displaykaarten, banners, vlaggen, prijsetiketten, barcodestickers, barcodelabels,...

Alles per stuk aan te passen en met zeer korte levertijden.

U ziet het, met printing on demand zijn de mogelijkheden enorm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FTP Zone

Quick links

Actie van de maand

Bolton | Bauwenplaats 17, 9300 Aalst | T: +32(0)53 77 75 70 | patrick@bolton.be